sunnuntai 7. lokakuuta 2012

HOMECOMING

Tällä viikolla meillä oli koulussa homecoming-viikko. Homecoming-viikolla on kaikenlaisia luokkien välisiä kisoja, kuten: teema-päivät, olympppialaiset, käytävien koristelu ja paraatiin osallistuminen.

Homecoming alkoi oikeastaan jo sunnuntaina, kun kaikki vapaa-ehtoiset tuli koristelemaan meidän luokan käytävää. Itse olen junior-luokalla täällä ja meidän luokan väriksi oli päätetty pinkki, joten meidän luokan käytävä näytti aika prinsessamaiselta. Mutta se oli niin hieno, että me voitettiin käytävä-kilpailu. Tässä pari kuvaa koristelusta ja loppu-tuloksesta.. 
 
Maanantaina oli Twin-day, eli kaikkien piti pukeutua kaksosiksi, mutta mä olin koko päivän osallistumassa The Young Americansiin, joka oli sellainen tanssi ja laulu -koulutus, joten en osallistunut Twin-dayhyn, mutta se oli sen arvoista. The young Americans oli mahtava kokemus! Opittiin paljon laulua ja tanssia kahdessa päivässä ja tiistaina kaikki harjoittelu huipentui loppunäytökseen, jonne vannhemmat ja muut kaupungin asukkaat sai tulla katsomaan. Meidän auditorio oli jokaista penkkiä myöten täynnä..

Keskiviikkona oli Zombie-päivä. Oli tosi hienoo nähdä niin monien tyyppien osallistuvan siihen. Jopa meidän rehtori oli pukeutunut.

 
 
Torstaina meillä oli luokkien väliset olymppialaiset, joissa pelattiin kick-ballia ja dragon-ballia, rakennettiin ihmis-pyramideja, työnnettiin opettajien autoo tietyn matkan verran ja tehtiin kaikkea muutakin kivaa. Ainoa miinus oli se, että ilma oli kylmentynyt jo aika huomattavasti..Perjantaina oli vapaa-päivä koulusta, mutta meillä oli silti iltapäivällä paraati ja illalla jalkapallo-peli. Perjantaina alkoi myös sataa lunta ja ilma oli aika kylmä. Oli kyllä hassua myöntää, että minä täällä suomalaisena oon ensimmäisenä pukemassa kolme takkia ja kahdet housut päälleni, kun lämpötila on vasta nollassa, mutta oon jo tottunut Coloradon lämpimään ilmastoon liian hyvin :P

Olihan mun sitten pakko tehdä jotain tyhmää ja suomalaista, kun täällä ollaan. Mun host-siskon ilme oli korvaamaton!
 
Eilen illalla oli vielä homecoming tanssiaiset, jotka oli ihan mahtavat! Ennen sinne lähtöä mä, mun host-sisko Josilyn ja sen kaveri Danielle hengattiin tuol alakerrassa joku 4 tuntia laitttaen hiuksia ja meikkiä ja kaikkee sellasta valmiiksi.
 
 
HYMYILKÄÄ!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti