sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

VAIHTARIVIIKONLOPPU PAJULAHDESSA


Kotiuduin eilen Pajulahden vaihtariviikonlopusta ja nyt olo on sellainen että vois jo hypätä lentokoneeseen ja lähteä Coloradoon. Viikonloppu toi ainakin tullessaan paljon tärkeää tietoa vaihdosta ja paljon uusia hauskoja tuttavuuksia. Vaikka en olekkaan sellainen tyyppi, joka jaksaa yleensä lomalla opiskella juuri mitään, niin nyt istuin penkissäni liimattuna kaikissa luennoissa. Onneksi ilta kuitenkin päättyi hauskaan ilta-ohjelmaan.

STS:ltä on lähdössä Suomesta ulkomaille noin 200 oppilasta ensi syksynä, joten aluksi meidät jaettiin ryhmiin. Ryhmäläisistä jaettiin vielä huoneryhmät, joiden kanssa asuttiin Pajulahden opiston huoneissa. Kaikilla ryhmillä oli omat repit, eli joku sellainen tyyppi, joka oli ollut vaihdossa joskus aiemmin. Kaikki  repit oli tosi mukavia ja kertoivat paljon omista vaihtarikokemuksistaan ja  niitä oli hauskaa kuunnellla. Eripuolilla Yhdysvaltoja on vaan niin erilaista. 

Luennoilla kuultiin tärkeitä sääntöjä, erilaisia vaihtarikokemuksia ja kerrottiin, mitä pitäisi tehdä ongelmatilanteissa. On hassua, miten monta asiaa voi tehdä eri tavoilla väärin :)

Tässä oli tiivstettynä viikonloppuni ohjelmaa, mutta en ehdi kirjoittaa enempää, koska matka jatkuu tänään Kouvolaan...

Hauskaa Vappua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti