maanantai 20. toukokuuta 2013

VIIMEISIÄ PÄIVIÄ KOULUSSA

Mun lähtö takaisin Suomeen lähenee koko ajan. Viime-viikolla säät lämpeni ihan tosissaan ja meillä oli joka päivä 32-37 astetta lämmintä. Ei siis todellakaan ihan normaali sää suomalaiselle, mutta viikko loppui kuitenkin mini myrskyyn ja jatkuvaan sateeseen. Se tuntui jo normaalilta Suomen kesältä.
Koulussa ollaan jo alettu lopettelemaan kouluvuotta katsomalla elokuvia ja palauttamalla kirjoja. Mullahan on siis enään kolme päivää koulua jäljellä. Tavallaan oon tosi iloinen siistä, mutta samalla myös surullinen, koska en varmaan ikinä tule näkemään suurimpaa osaa ihmisistä täällä. Toivottavasti pääsen kuitenkin käymään täällä joskus myöhemmin..
Viimeisen parin kuukauden aikana mä oon ollut tosi laiska kaamerani kanssa, mutta tässä on jotain kuvia, mitä varastin muitten kameroista..Me käytiin kuoron kanssa Denverissä katsomassa Maija Poppanen -musikaali. Mulla ei oo sieltä kuvia, koska sinne ei saanut ottaa kameraa, mutta se oli kyllä tosi hyvin toteutettu :)

 
                                                        @ the Cheesecake factory

                                                            omnomnomnonmonmnmnViimeinen kuorokonsertti:


Viime viikonloppuna Sleepover kaverilla  Lori, Anastasia, Danielle ja minäKirjoittelen sitten lisää lähtö-paniikissa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti