sunnuntai 24. helmikuuta 2013

PROM DRESS SHOPPING

Viime viikolla istuskelin koulussa englannin tunnilla, kun kaikki vanhat luokkakaverit Suomessa tanssi vanhoojentanssseja. Olisin halunnut olla siellä kanssa, mutta onneksi meilläkin on täällä oma prinsessapäivä: PROM. Promiin on vielä 2 kuukautta aikaa, mutta kaikki on jo kovalla kiireellä valmistautumassa siihen. Itse olen junior-luokalla highschoolissa, joten me joudutaan järjestämään koko juhlat. Me alettiin suunnittelemaan sitä jo ennen joulua, joten meidän promista on tulossa aika iso juttu.

Eilen me ajettiin host-äidin ja host-siskon kanssa Denveriin shoppailemaan. Kiitos erään nimeltä mainitsemattoman kaverini (LAURAN) me löydettiin ihan täydellinen mekko-kauppa heti, mutta valinnan vaikeus oli kuitenkin suuri. Koko kauppa oli täynnä toinen ihanempia mekkoja. Löysin 3 mekkoa joista tykkäsin kaikista eniten ja ängin ne kaikki pukukoppiin, enkä meinannut itse mahtua sinne enään niiden kanssa.

Mä olin ajatellut, että sen oikean mekon löytämiseen kuluisi joku viisi vuotta, mutta ei. Jo toinen mekko mitä kokeilin niin mun mahtavat makutuomarit kiljui, että tää se on. Me katseltiin vähän muitakin kauppoja, mutta pidin kuitenkin eniten siitä mekosta, jota olin kokeillut toisena. Sitten piti vain etsiä kengät ja korut, mutta niiden kanssa ei ollut mitään ongelmia. Kaikki palaset vaan osui kohdalleen.

Nyt on lomailtu presidenttipäivien, lumipäivien ja viikonloppujen takia jo sen verran, että huomenna oon jo valmis palaamaan kouluun. Ehkä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti