tiistai 21. elokuuta 2012

Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua viikossa. Ensinnäkin olin unohtanut osan tietokoneen laturista Suomeen ja sain sen postissa vasta eilen, joten sain uudet kuvat ladattua koneelle.

Viime viikonloppuna olimme host-perheeni kanssa perjantaina ja lauantaina noin 45 minuutin ajomatkan päässä Holyokesta olevassa kaupungissa Imperialissa sellaisessa isossa tapahtumassa, jonka nimeä en osaa suomeksi selittää kunnolla, mutta se oli vähän niinkuin markkinat ja festarit yhdessä. Siellä oli kaikenlaisia huvipuisto-laitteita, joissa kävimme host-siskojeni kanssa. Oli kiva kuulla siellä istuessani, kun yksi tyttö valitti, että miksi hänen lempi-laitteensa ei ole täällä tänä vuonna ja toinen vastasi, että siinä kuoli joku viime vuonna. Kun itse katseli vähän laitteidein turvallisuus-syysteemejä, niin eipä niissä paljon hurraamista ollutkaan. Toisena iltana kävimme katsomassa Demolition Derbyä, jossa on noin seitsemän autoa kentällä ja niillä ajellaan sitten ympäriinsä ja yritetään tuhota toisten autoja. Siinä pääsi näkemään paljon savua ja liekkejä. En tiedä, onko auto-urheilu ihan mun juttu.. Muuten mulla oli tosi kivaa ja alan olla selättänyt mun country-musiikin vastaisuuden, koska siltä ei voi täällä välttyä!
Viime sunnuntaina pakkasimme host-perheeni veneen autoon ja lähdimme matkaamaan kohti Lake McConaugya, joka sijaitsee Nebraskassa. Siellä uimme ja ajelimme veneellä ja teimme kaikkea muutakin kivaa, koska se oli host-äitini viimeinen loma-päivä. Meidän mukaamme tuli myös eräs tuttava-perhe. Vesi oli lämmintä ja koko päivä oli ihan mahtava, mutta sitä seuranneet auringon polttamat kasvot ja käsivarret ei ollutkaat ihan niin jees.


Huomenna kesäloma onkin sitten ohi ja alkaa kouluvuosi Holyoke Highschoolissa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti