maanantai 27. elokuuta 2012

ENSIMMÄINEN VIIKKO HIGH SCHOOLISSA !

Elikkä kuten otsikko kertoo ensimmäinen viikko koulussa on jo takana ja mun täytyy myöntää, että tällä hetkellä tuntuu siltä, kuin koulu olisi kivaa. Sen voi kuitenkin selittää sillä, että kaikki on uutta ja erilaista ja joka päivä tutustuu uusiin ihmisiin.

Ensimmäinen päivä oli pelkkää paikasta toiseen pomppimista ja sadan samanlaisen keskustelun käymistä: Oletko sä vaihto-oppilas? Mistä sä oot? Ai Suomesta? Cool! Jotenkin hassua olla täällä paljon hiljaisempi, kun Suomessa, mutta nyt oon jo saanut omaakin suuta auki välillä, koska ihmiset on tooooosi mukavia ja puhuu paljon täällä. Mun koulun opettajat on myös kivoja. Suurin osa niistä heittää koko ajan jonkunlaista läppää, jota oppilaat sitten ymmärtää tai ei ymmärrä. Lisäksi oon tehny sellaisen huomion, että täällä opettajat halailee ja kutsuu oppilaitaa Honeyksi. Se tuntuu melko normaalilta täällä, mutta Suomessa se olisi vaan tosi kummallista ..

Sisaruspotretti ensimmäiseeltä koulu-aamulta

Klisee keltainen koulubussi
 
 
 
Viikonloppuna vierailimme Nebraskassa sijaitsevassa North Platten kaupungissa. Päivän aikana kävimme shoppailemassa ja ajamassa Go Karting -autoilla. Se oli super kivaa, vaikka radat oli tahallaan tehty liukkaiksi ja hankaliksi ja aluksi vähän pelottikin ...
 
 
 
Hauskaa loppuviikkoa kaikille ! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti